| Klaidos | |
|
+4Krist4 CuteFur Slaptukė Groovy.~♪ 8 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Groovy.~♪ ~ Žirgyno savininkė ir bankininkė. ♥
Pranešimų skaičius.~ : 115 Reputacija.~ ツ : 1 Prisiregistravimo data.~ : 2010-08-25 Miestas.~ : Kaunas.~
| Temos pavadinimas: Klaidos Antr. 08 30, 2011 7:02 pm | |
| Radot klaidų? :3 Rašykit čia. | |
|
| |
Slaptukė ~ Dvikovės trenerė. ♥
Pranešimų skaičius.~ : 57 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-19 Miestas.~ : Kaunas(mmmm)
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 08 30, 2011 8:00 pm | |
| Na čia ne apie forumos klaidas bet apie kai kurių žmonių gardus.Tai kaip hanoveris gali būti lenktyninis žirgas?Juk jie ne tam sudėti,manau žmonėms reikėtu apie tai pamastyti.Nes tikrai juokingai skamba kai rašo kad koks hanoveris ar hlšteinas bus lenktyninis žirgas:D | |
|
| |
CuteFur ~ Konkūro trenerė. ♥
Pranešimų skaičius.~ : 270 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-17 Miestas.~ : kažku.
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 08 30, 2011 10:22 pm | |
| šiaip gali būti. T.T Nebūtinai konkūrinis ar išjodinėjimas turi būti hanoveris. Pasiskaityk knygų apie žirgus. | |
|
| |
Pranešimų skaičius.~ : 57 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-19 Miestas.~ : Kaunas(mmmm)
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 08 30, 2011 10:50 pm | |
| Na šeip aš neisivaizduoju kaip tarkim bėga hanoveris šalia grynakraujo ar ristūno :S.Kaškaip juokingai skamba ir atrodytu manau.Nebent ten būtų koks krosas ar kaškas pnš,arba jūs parašėtė kad lenktynės o turėjot omeny trikovė ar pnš tai tada suprantu o čia tai. | |
|
| |
Krist4 ~ Trikovės trenerė. ♥
Pranešimų skaičius.~ : 144 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-28 Amžius.~ : 26 Miestas.~ : Vilniaus raj.
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 08 30, 2011 10:50 pm | |
| Kad išspręsčiau jūsų kaip ir ginčą, paskaučiau knygoje ir ten rašo, kad Hanoveris labai gerai šoka, bet kadangi jis labai stiprių kojų, gali būti naudojamas visose žirgų sporto rūšyse. ;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 08 30, 2011 10:52 pm | |
| Na tai jo bet jis gal galima naudoti vežimo tempimo varžtbose bet dar nesu nei vieno mačiusi hanoverio ar holšteino kuris lenktyniautu. Nu bet čia jūsų problemos aš tik savo nuomonia sakau | |
|
| |
Pranešimų skaičius.~ : 144 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-28 Amžius.~ : 26 Miestas.~ : Vilniaus raj.
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 08 30, 2011 10:54 pm | |
| O kodėl negalėtų? Gi jo stiprios kojos, gal tik yra žirgų kurie negalėtų šokti per kliūtis todėl juos ima į lenktynes. Gal tiesiog jį kitaip išteniruoja. Manau jeigu Hanoverį išmokytum visko jis ir lenktynėse tiktų. :] | |
|
| |
Ice.
Pranešimų skaičius.~ : 4 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-17
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Št. 09 03, 2011 3:52 am | |
| Ir leiskit, atspėsiu kad skaitei tai knygoj : ''ARKLIAI enciklopedinis žinynas''. Norisi verkti, neva iš tokių very apsimokslinusių mergaičių, kurios primeta kad neva viską žino apie arklius. Krist4, nenoriu nieko įžeist, ir kas be ko, neturiu omeny būtent tavęs, tačiau negalima visais šaltiniais pasitikėti aklai. Reikia atsirinkti informaciją. Kas šios knygos atveju būtų ne prošalį.
Beje, Hanoveriai lenktynių nebėga !@!! Jų kojų stiprios, tačiau jis nepritaikytas lenktynėms. Beje, iš tų jūsų '' lenktyninių hanoverių '' matos kad bėga gryniakas. O jūs prisigalvojat. Arba Luizitanas kažkodėl patapo holšteinu. Na jei nežinot, tai nerašykit, arba klauskit. O jei jau užsipuola, neatsikirtinėkit, nes taip ir liksit kvailio vietoj.
Beje, jei hanoverį išmokintum visko, kaip sakai - tai čia geriausiu atveju jam tik po metų pareitų kojos. O blogiausiu kristų aukštielnikas po starto. Kodėl? Todėl kad hanoveriai lėčiau bręsta. O lenktyninius žirgus pagrinde jau treniruoja nuo pusantrų metų. Nes grynakraujai tam pritaikyti. Jie dviejų metų , atrodo kai hanoverio šešiametis. O Hanoveriai šiuo atveju būdami dvimečiais, atrodo kaip grynakraujų kumeliukai. Na paprasčiausiai, priimkit patarimus. O nesiginčykit , nežinodami, ar teigiat tiesą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Št. 09 03, 2011 4:04 am | |
| Tai va panikės paklausykit tų kurie tikrai žino (nekalbu apie save kalbu apie Ice) Sakiau aš jums , bet neee , taisykites.
EDIT: ir dar CuteFur pasiskaityk kokiuose interneto puslapuosia apie arabus. NEs tikrai nežinojau kad arabai būna 180 cm (lol)Nu žodžiu pas jumis garduose daug klaidų | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Sk. 09 04, 2011 5:40 pm | |
| Ice, taip. būtent iš ten ir traukiau ir aš aklai tikrai jais nepasitikiu, tiesiog parašiau savo nuomonę kiek atsimenu iš tos knygos apie Hanoverius. Taip dabar labai atvirai pasakysiu, nenorėdama ir įžedei. Žinai, aš net nevaidinu tokios ir tikrai neesu labai jau žirgų žinovė, tiesiog parašiau kiek skaičiau ir kiek apie juos žinau. Tikrai pripažystu, kad yra ir tokių žinovų kaip tu kurie viska žino, bet vat taip ir smerkia kitus patys to nejausdami.
Slapukę, gerai, mes visi supratom, kad tu buvai teisi, bet nereikia čia dėl to dabar pūstis. | |
|
| |
Pranešimų skaičius.~ : 270 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-17 Miestas.~ : kažku.
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Pir. 09 05, 2011 1:35 am | |
| Slaptuke ir Ice. -
- Ah, tai nuo šiol yra taip. Mes su Kriste esam grynos nemokšos, o jūs jau viską išmanot ir žinot? Ko norėt, pučiatės ir pučiatės. Nusileiskit ant žemės, nes kumelės neskraido. | |
|
| |
~Dreamzė.~ ~ Antroji žirgyno direktorė ir veterinarė. ♥
Pranešimų skaičius.~ : 233 Reputacija.~ ツ : 1 Prisiregistravimo data.~ : 2010-08-25
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Pir. 09 05, 2011 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Ice.
Pranešimų skaičius.~ : 4 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-17
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Tr. 09 07, 2011 8:31 pm | |
| Cutefur - aš nesakau kad jūs nemokšos, aš jūsų nepažįstu net :DDDDDD ( Kvailas pasisakymas iš tavo pusės). Tačiau ties ta vieta kai ginčijotes susikirtot :DD. | |
|
| |
Elektra
Pranešimų skaičius.~ : 6 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-23
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Kv. 09 08, 2011 1:52 am | |
| Čia jūsų paskaičius tai išgriūt galima :DDDD nors nematau tikslo taip dėt į šuns dienas tą knygą :/ Bet tas jūsų barnis.. :DDDD +1 | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Sk. 11 27, 2011 8:57 pm | |
| Pirma, apie varžybas. Žmonės vertina lyg būtų profesnolai. ŽIAURIAI juokingai atrodo. "Atrodo, kad vertinu per griežtai. Tu tą padarei, aną, trečią, ketvirtą" Įdomu, kaip tas žmogus, kuris komentavo pats parašytų. Nemanau, kad bent vienas ten kritikuojantis narys yra lankęs mažiausiai tris metus žirgyno, ir tipo labai gerai išmano. Ką jūs vaidinat? Nu taprasme, juokingai atrodo ir tiek. (: Kita karta, kai darysit varžybas, darykit jas su daugiau žmonių. Keistai atrodo su dviem. xD Antra, Ice., Slaptuke, mes rašom, kaip mes norim, ir kaip mes manom. Mum nereikia jūsų išpustų burbulų. Ir maivykitės prieš kažką kitą, bent jau man, jūs visiškai nerūpit. (((: Trečia, atgaivinkit forumą. Būkit aktyvesni,ir narių atsiras. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Pir. 11 28, 2011 5:23 am | |
| Nu bliot nesupantu kas per žmones esat? ''Antra, Ice., Slaptuke, mes rašom, kaip mes norim, ir kaip mes manom. Mum nereikia jūsų išpustų burbulų'' mes kaškokius burbulus pučiam? Jūs pačios pagalvokit, kaip smagu jums pačioms kai jums sakoma jūsų klaidos, o jūs dar kaškokias nesamones sakot. Yra žiaurei šlykštu pasižiūrti į jūsų žirgų gardus kai ten visokių nesamonių prirašytą. Pačios pagalvokit, už ką mes jums sakom jūsų klaidas. Bet ai kaip jūs norit, jeigu norit, akd jūsų žirgai mirtų net nesulaukia 10 metų, ir jeigų norit, kad jūsų gardai būtų šlykštus tebūnie, bet nuėjusios į bet kokį normalų virtualų žirgyną už tokias nesamones jums taip kliūtu. Bet čia jūsų reikalas, aš tiesiog nusijuokiu iš tokių jūsų nesamonių. | |
|
| |
Groovy.~♪ ~ Žirgyno savininkė ir bankininkė. ♥
Pranešimų skaičius.~ : 115 Reputacija.~ ツ : 1 Prisiregistravimo data.~ : 2010-08-25 Miestas.~ : Kaunas.~
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Pir. 11 28, 2011 10:09 pm | |
| *facepalm* Tai ką, neišsispręs šitas ginčas be adminės įsikišimo? .3. Visų pirma, tokie žirgai kaip hanoveriai nesutverti yra lenktynėms. Jie tinkai būtent konkūrui, kokiam išjodinėjimui ar šiaip pasijodinėjimams. Niekada dar neesu mačius hanoverio nei gyvai, nei ten tarkim kokiam kitam VŽ, kad šis būtų lenktyninis. Tataigi, prašyčiau pasitaisyti. Taipogi arabai tinka tik ištvermei, vesternui, dėl konkūro neesu tikra, bet jie nėra lenktyniniai. Juolab sulūžtų jie ten belenktyniaujant, nes dažniausiai jų kaulai kiek trapoki. >.> Visų antra, nevaidinu daug žinančios, sakau tik iš patirties, o jei netikit, galit kad ir, tarkim, wikipedijoj pažiūrėt. :c Juk ne sunku, ar labai jau baisus darbas čia? Jei kyla neaiškumų, pasigūglinkit ten pavyzdžiui "ar hanoveriai tinka lenktynėms?" ar t.t. Visų trečia, jeigu jau neradot kompromiso, malonėkite pranešti administratorei, mat iš mažo ginčo gali ir visas karas prasidėt.
Lyg nieko nepraleidau. :c | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Pir. 11 28, 2011 10:27 pm | |
| Arabų arkliai – jojamųjų arklių veislė. Išvesti klajoklių beduinų Arabijos pusiasalyje I-VII m. e. a.
Lengvų proporcingų kūno formų, gracingų judesių, greiti (1000 m greičio rekordas 1 min 8 s), ištvermingi, ilgaamžiai, energingi, paklusnūs. Dažniausiai širmi, rečiau sarti arba bėri. Naudojami lenktynėms, kitoms sporto varžyboms, pramogoms, kitoms veislėms gerinti.
Jūs tikrai labaaaai apsiskaičiusios, įpatingai Slaptukė. (:
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Pir. 11 28, 2011 11:36 pm | |
| kalbant apie lenktynes jei turėjo omeny tai, kad arabų arkliai BUVO , pabrežiu BUVO naudojami dykumos lenktynėse(ten kur ne visada bėgdavo) O tikrose lenktynėse jie neištvertu;)
Ir patikėk aš apsiskaičius:D Bet man pom, jeigu norit kad jūsų žirgas būtų nesveikas tebūnie, nesiginčysiu daugiau dėl mano pačios nervų
EDIT: Ir plius, man jau taip užkniso jum aiškint, kad nu ir nx. turit pūdrą vietoj smegenų tai aš nieko negaliu padėti. Jūs gal labiau panagrinėkit ar dar ką? Ir dar arabai negalį būti 1.80 ne nu nejuokinkit. Retas žirgas kuris pasiekia tokį aukštį, pasiskaitykit, kad arabai vos 1.60 dasiekia ir tai retai. kad jūs sugalvojot ir parašėt tai nereiškia, kad tai tiesa. Bet žo užpiso tokiom dviem aiškint nesikišiu daugiau. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 11 29, 2011 1:32 am | |
| Taip, o skaitei kur? :DD Lol, žinai, jeigu būtų BUVE tai būtų ir PARAŠYTA BUVO. O kaip matai čia to nėra. (: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 11 29, 2011 3:36 am | |
| Ai krč užpiso tokie žmonės kur rašo ko nesuprantą patys. Blet aš aplamai esu visur skaičius kur tik tekdavo. Ir aplamai ar esi regėjus, kad arabas/hanoveris ar kitos veislės žirgas, o ne anglų grynakraujis būtų dalyvaves lenktynėse(ten kur tik gryniakai dalyvauja)? Manau kad ne tai ir reiškia NE. Ir jokie kitie žirgai išskyrus grynakraujei ar ristūnai(ir tai kai ristūnams būna spec. varžybos) nedalyvauja lenktynėse. Koks turi būti bukumas žmogaus, kad tai suprastų??Akis prasiplaukit ar ką?
(Sorry admin, bet mano nervai jau nebelaiko, sorry už keiksmažodžius, tiesiog negaliu be jų ištvert kai tokio bukumo žmogus būna. ) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Antr. 11 29, 2011 11:38 pm | |
| Nu bet kai tu ziauri. (rofl) krc, duodu faktus, irodymus. O tu kai kokia mazvaike toliau savo varai. ;DDDD Krc, ziauri tu esi. pati pasiskaityk siek tiek, galkita kart nesimaisysi. (((:
btw, labai atsiprasau kad rasau be lt raidziu. esu prie anglu kompo. KUR NERA lt raidziu | |
|
| |
Silence~* ~ Trečioji žirgyno direktorė ir žirgų stilistė. ♥
Pranešimų skaičius.~ : 116 Reputacija.~ ツ : 0 Prisiregistravimo data.~ : 2011-08-13 Amžius.~ : 26 Miestas.~ : Vilniusas n-n
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos Tr. 11 30, 2011 1:03 am | |
| Nu vsio, norit gauti minusus? Rimtai jūs abi mažvaikės, NORS VIENAS, pabrėžiu tą žodį NORS VIENAS keiksmažodis, ar nereikalingas žodis, dedu minusus ABIEMS. Ir man visiškai nesvarbu kuri TAI parašys, abi gausit po minusa. Tam yra PM, todėl būkit tokios geros ir nefludinkit, + nesikeikit. Net va dabar jei perksaitysit šią mano žinute, negalėsit jos pakomentuoti. T.y. Tu nieko neuspranti, atsiprašau, bet ji pradėjo ir taip toliau. NEGALIMA. Jei norit ką nors man pasakyti ar pan. mano asmeninės žinutės yra atviros. Ši tema yra skirta klaidoms pastebėti. ;cc
Tai va tiek, ačiū už dėmesį. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Klaidos | |
| |
|
| |
| Klaidos | |
|